Nyhetsrum

Rättegångsspel för juridikstudenter hos AG Advokat

Idag välkomnar vi juridikstudenter från Stockholms Universitet på det årliga rättegångsspelet. Spelet arrangeras av Stockholms Universitet och AG Advokat, med Viktoria Edelman, Isak Willborg, Naalamiley Gångare Grede och Elina Seigelstrand, har nöjet att hålla i huvudförhandlingen för en av grupperna.

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!

Stort grattis till årets uppsatsstipendiat Emelie Constant!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2022-års stipendium tilldelas Emelie Constant med examensarbetet om ”Självkostnadsprincipen i kommersiella entreprenadavtal – kostnadsredovisning och ersättningsbestämningar i entreprenader som utförs på löpande räkning enligt AB 04 och ABT 06”.