Karriär

Du som fortfarande studerar

Det är mycket värdefullt att redan som student få möjligheten att skapa sig en bild av vilken byrå och vilka juridiska områden som intresserar mest. AG Advokat har en studentpool, erbjuder sommarnotarietjänst och har instiftat ett uppsatsstipendium inom fastighetsrätt och entreprenadrätt. För dig som är nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges största nischbyrå har vi även startat podden Nischad.

Du möter oss dessutom på ett antal arbetsmarknadsdagar och studentevent över året. Har du frågor? Kontakta gärna AG Advokats HR-medarbetare, längst ner på sidan. Där hittar du också länkar till våra sociala kanaler.

Håll kontakten med oss

Önskar du bli inbjuden till studentevenemang och få information om vad som är på gång? Registrera dig till AGs studentnätverk genom att fylla i  formuläret nedan.


Studentrelaterat

Studentpoolen

I studentpoolen ges du möjlighet att kombinera dina studier med praktisk erfarenhet på en advokatbyrå. Dina arbetsuppgifter är av administrativ karaktär och du ingår i ett team bestående av skickliga juristassistenter. Du kan både vara i början, mitten och sluttampen av dina studier. Du ansöker via annons på vår hemsida.

Sommarnotarie

Under sommaren, med start i juni, erbjuder vi tjänsten som sommarnotarie inom ramen för AG Advokats sommarnotarieprogram. Vi söker dig som vid programmets start har läst minst 6 terminer och har ett tydligt intresse för affärsjuridik, med fördel inom något av våra rättsområden. Du ansöker via annons på vår hemsida.

Uppsatsstipendium >>

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom fastighets- eller entreprenadrätt. Vår ambition är att höja kunskapen om dessa rättsområden bland studenter. Läs mer om stipendiet och hur du ansöker via länken i rubriken.

Följ oss >>

Följ oss på Instagram, där vi delar med om oss av vad vi gör om dagarna och hur det är att arbeta hos oss.

Kalendarium >>

Klicka på länken i rubriken för att hitta information om vart du vart du möter oss näst.

Podden för dig som är nyfiken på hur det är att jobba på Sveriges ledande nischbyrå.