Om byrån

Välkommen till AG Advokat

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn. Med mer än 40 års erfarenhet och 60 jurister erbjuder vi djupgående branschkunskap och lämnar rådgivning med fokus på affärsmässiga lösningar. Vi gör det svåra enkelt. Oavsett om det avser fastighet eller bygg – tidiga skeden, projekt, byggande, hyra, transaktion, finansiering, offentlig upphandling, avtal eller tvist – är vi en självklar samarbetspartner.

Vi anlitas i första hand av olika aktörer inom fastighets- och byggbranschen. Byrån har därutöver ett antal klienter som verkar inom andra branscher såsom försäkringsbolag och andra företag som värdesätter byråns allmänt höga juridiska kompetens och servicenivå.

Vi bedriver en omfattande utbildningsverksamhet för våra klienter och våra medarbetare anlitas också som föreläsare för annan intern eller öppen utbildningsverksamhet.

Skräddarsydd rådgivning med stort engagemang

Vi arbetar nära våra klienter och vår ambition är att skapa långvariga relationer – vi ser nöjda och återkommande klienter som samarbetspartners som bidrar till vår professionella framgång. Vi är övertygade om att rådgivning måste skräddarsys för varje klients behov och att ett sådant arbetssätt lägger grunden för att kunna tillhandahålla juridisk rådgivning av hög klass i varje enskilt ärende.

Våra partners är prestigelösa, djupt engagerade och driver de team som arbetar med våra klienter. Vinstfördelningen mellan våra partners bygger på True Partnership. Genom nära relationer med andra experter, såsom inom skatt/moms, lantmäteri, teknik och miljö, ser vi till att även uppdrag som kräver extern kompetens handläggs med högsta kvalitet.

Mer information om organisationen

Utmärkelser >>

AG Advokat rankas årligen av flera ledande rankinginstitut.

Advokatsamfundets konsumenttvistnämnd

Om ni är konsument skall tvist i anledning av uppdraget prövas av svensk allmän domstol. Ni har även möjlighet att vända er till Konsumenttvistnämnden.