Utbildning

Vi delar gärna vår kunskap

Utbildning har alltid varit en grundpelare i vår verksamhet och vi är stolta över att så många vill ta del av vår kunskap. Det är ett utmärkt sätt att stödja klienten och bygga starka relationer. Vi föreläser ofta och gärna på öppna föreläsningar och seminarier, och anordnar även bransch- eller företagsspecifika kurser.

 

GRUPP-, FÖRETAGSKURSER OCH SKRÄDDARSYDDA KURSER

För grupper och/eller företag erbjuder vi ett brett kurserbjudande med både grundläggande och specialinriktade kurser inom entreprenad och fastighet. Vänligen se förteckningen över våra mest förekommande halv- och heldagskurser nedan.

Vi erbjuder även företagsspecifika och skräddarsydda kurser inom entreprenad och fastighet med olika inriktningar och anpassad nivå. Är ni exempelvis en större grupp som vill gå en grundkurs, eller ett företag som söker en specialiserad kurs är ni välkomna att kontakta Matilda Lewerin Axelsson, kontaktinformation längst ner på denna sida.

 

ÖPPNA SEMINARIER

Kontakt

Vänligen kontakta Matilda Lewerin Axelsson[email protected] vid frågor om seminarier, kurser eller vid intresse av företagsspecifika upplägg.