Utbildning

Vi delar gärna vår kunskap

Information med anledning av covid-19

Med anledning av coronaviruset vidtar AG Advokat försiktighetsåtgärder som bland annat innebär att våra öppna seminarier endast ges som webbinarium tillsvidare. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och bevakar dess eventuella förändringar. När situationen tillåter kommer vi öppna upp för deltagare att delta på plats. 

______________________________________________________________________________________________________________________________

Utbildning har alltid varit en grundpelare i vår verksamhet och vi är stolta över att så många vill ta del av vår kunskap. Det är ett utmärkt sätt att stödja klienten och bygga starka relationer. Vi föreläser ofta och gärna på öppna föreläsningar och seminarier, och anordnar även bransch- eller företagsspecifika kurser.

Vänligen kontakta kurskoordinator Fanny Bonander på kurs@agadvokat.se vid frågor om seminarier, kurser eller vid intresse av företagsspecifika upplägg.

ÖPPNA WEBBINARIUM OCH KURSER

Byggfrukost med AG Advokat

Vår populära seminarieserie Byggfrukost med AG Advokat fortsätter under 2021. Varannan tisdag klockan 07:45 sänder vi ett kostnadsfritt webbinarium på aktuellt byggtema. Starta morgonen med kunskapsutbyten tillsammans med oss från AG och branschkollegorna på webben.

Bygg- och fastighetsjuridikens grundbultar – ämnesspecifika kurser

Välkommen till Bygg- och fastighetsjuridikens grundbultar, ett kursupplägg som ger dig fördjupad kunskap inom utvalda entreprenad- och fastighetsrättsliga områden. Kurserna är ämnesspecifika och vår målsättning är dels att ge dig större förståelse för de juridiska frågeställningarna som kursen berör, dels att ge dig praktiska verktyg som direkt kommer till användning i arbetet. Efter tillfället lämnas alltid tid för frågor och diskussion.

GRUPP-, FÖRETAGSKURSER OCH SKRÄDDARSYDDA KURSER

För grupper och/eller företag erbjuder vi ett brett kurserbjudande med både grundläggande och specialinriktade kurser inom entreprenad och fastighet. Vänligen se förteckningen över våra mest förekommande halv- och heldagskurser nedan.

Vi erbjuder även företagsspecifika och skräddarsydda kurser inom entreprenad och fastighet med olika inriktningar och anpassad nivå. Är ni exempelvis en större grupp som vill gå en grundkurs, eller ett företag som söker en specialiserad kurs är ni välkomna att kontakta kurskoordinator Fanny Bonander på kurs@agadvokat.se för mer information.