Karriär

Välkommen till AG Advokat

När AG Advokat grundades för över 30 år sedan fanns varken begreppet nisch- eller boutiquebyrå. Målsättningen för våra grundare Rolf Andersson och Jonny Gustafsson (A och G) var att bli bäst på entreprenadjuridik. Sedan dess har vi vuxit till att bli Sveriges största nischbyrå med fokus på nästintill all den juridik som efterfrågas av aktörer i fastighetsbranschen och entreprenadsektorn. På resan har vi dessutom vuxit och är idag över 80 medarbetare.

De viktigaste komponenterna bakom vår framgång har dels varit rekryteringen av skickliga medarbetare, dels vår ständiga strävan efter att utvecklas, men också att vi hela tiden ser till att ha roligt tillsammans på vägen. För oss är trivsel och nöjda medarbetare, med balans mellan karriärval och livet utanför byrån, en grundläggande komponent. Detta är en av flera viktiga frågor i byråns hållbarhetsarbete, läs mer om det här.

Våra partners är prestigelösa och engagerade handledare som är ledande i branschen inom sina respektive områden. Vinstfördelningen mellan våra partners bygger på True Partnership, vilket främjar laganda och säkerställer att de bäst lämpade juristerna hanterar det enskilda ärendet.

Vi söker regelbundet nya medarbetare som är, eller har ambitionen att bli, specialister och ledande rådgivare inom byråns verksamhetsområden. Läs mer om våra verksamhetsområden här.

Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot spontanansökningar via e-post, vänligen Connecta med oss istället för att hålla dig uppdaterad på när vi rekryterar till en ny tjänst.

En karriär hos AG Advokat

Du som är student >>

På AG Advokat erbjuder vi bland annat sommarnotarietjänst och studentpool. Mer information om vårt erbjudande här.

Lediga tjänster >>

Vi söker regelbundet fler biträdande jurister till vår verksamhet. Här hittar du alla lediga tjänster.

Connecta med oss >>

Är du intresserad av att arbeta på AG Advokat? Connecta då med oss, så blir du informerad när nya relevanta tjänster dyker upp.

 

Podden för dig som är nyfiken på hur det är att jobba på Sveriges ledande nischbyrå.