Nyhetsrum

Nischad: Avsnitt 3

Vi träffar Johan Rosén och Håkan Bjerle, AG Advokats befintliga respektive tidigare managing partner. I detta avsnitt berättar de om hur det fungerar när man driver en advokatbyrå – hur skiljer det sig från ett ”vanligt” aktiebolag, vilka är de stora frågorna, och vad är egentligen MP:s uppdrag?

Nischad finns på Spotify, och där poddar finns.

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!

Stort grattis till årets uppsatsstipendiat Emelie Constant!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2022-års stipendium tilldelas Emelie Constant med examensarbetet om ”Självkostnadsprincipen i kommersiella entreprenadavtal – kostnadsredovisning och ersättningsbestämningar i entreprenader som utförs på löpande räkning enligt AB 04 och ABT 06”.