Nyhetsrum

Nätverksträff 14 november med AG Advokats kvinnliga nätverk

Den 14 november är juridikstudenter varmt välkomna till AG Advokats kvinnliga nätverksträff med seminarium och efterföljande mingel.

Vi har bjudit in ledarskapsexperten Ulrika Sedell som håller seminarium på temat ”Vägen bortom glastaket och karriärtips”.

AG Advokats kvinnliga nätverk riktar sig främst mot kvinnor inom AG:s verksamhetsområden – jurist- samt bygg- och fastighetsbranschen. Syftet är att verka för jämställdhet genom att nätverka, skapa kontaktytor och ordna events.

> Mer information och anmälan här

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!

Stort grattis till årets uppsatsstipendiat Emelie Constant!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2022-års stipendium tilldelas Emelie Constant med examensarbetet om ”Självkostnadsprincipen i kommersiella entreprenadavtal – kostnadsredovisning och ersättningsbestämningar i entreprenader som utförs på löpande räkning enligt AB 04 och ABT 06”.