Nyhetsrum

”Vem bryr sig om juridik?” – digitalt event med Mårten och Tove

Den 28 april har AG Advokat nöjet att bjuda in dig som pluggar juridik på ett digitalt event med Mårten Schultz och Tove Lindgren från Juridikpodden.

Eventet inleds på temat ”Vem bryr sig om juridik?” följt av en frågestund med medarbetare på AG Advokat. Mer information om programmet via knappen ”inbjudan och anmälan”.

Information och anmälan

Datum: 28 april 2021
Tid: 14:00-14:50
Format: Digitalt event
Kontakt: Cecilia Fryxå, [email protected]

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!

Stort grattis till årets uppsatsstipendiat Emelie Constant!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2022-års stipendium tilldelas Emelie Constant med examensarbetet om ”Självkostnadsprincipen i kommersiella entreprenadavtal – kostnadsredovisning och ersättningsbestämningar i entreprenader som utförs på löpande räkning enligt AB 04 och ABT 06”.