Nyhetsrum

Nischad: Avsnitt 1

Vi har äntligen släppt premiäravsnittet av AG Advokats podd Nischad. Detta är podden för dig som är nyfiken på hur det är att arbeta på Sveriges största nischbyrå.

I ”Att jobba på advokatbyrå – är det som på Suits?” talar vi med Dosti Tuana och Maria Håkansson, som båda studerar på juristprogrammet och jobbar extra på AG Advokat. Vi diskuterar kombinationen studera-arbeta, fördelar och nackdelar med att jobba extra under studietiden och deras tankar kring olika rättsområden.

 

Nischad: Avsnitt 7

Hur hade våra jurister lagt upp studietiden, med facit i hand? Det är frågan vi ställer till kollegorna Stephanie Torres och Isabella Blomdell som tog examen 2014 respektive 2018. I detta avsnitt av Nischad reflekterar de över studietiden och ger tips till de som studerar juridik just nu.

Nischad: Avsnitt 6

I detta avsnitt talar vi entreprenadrätt med partnern Anders Skägg och biträdande juristen Naalamiley Gångare Grede. Vad särskiljer detta rättsområde från andra och vad menar Anders och Naala när de beskriver juridiken som ”hands-on”?