Nyhetsrum

Nätverksträff: AG Advokats kvinnliga nätverk

Igår kväll var det nätverksträff för AG Advokats kvinnliga nätverk. Till träffen välkomnade vi juridikstudenter.  Vi hade även bjudit in ledarskapsexperten Ulrika Sedell som höll ett inspirerande seminarium på temat Vägen bortom glastaket med många praktiska karriärtips. Vi ser fram emot nästa nätverksträff!

> Läs mer om AG Advokats kvinnliga nätverk

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!

Stort grattis till årets uppsatsstipendiat Emelie Constant!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2022-års stipendium tilldelas Emelie Constant med examensarbetet om ”Självkostnadsprincipen i kommersiella entreprenadavtal – kostnadsredovisning och ersättningsbestämningar i entreprenader som utförs på löpande räkning enligt AB 04 och ABT 06”.