Nyhetsrum

Medarbetarintervju med Anna Almroth

Hur är det att arbeta på AG Advokat? Vår kollega Anna Almroth, advokat och biträdande jurist, delar med sig:

Hur länge har du arbetat på AG Advokat?

– Sedan augusti 2017.

Vad är det bästa med att arbeta på AG?

– Det är en blandning av att jag jobbar med spännande ärenden och klienter som gör arbetet roligt och stimulerande samt att jag har så trevliga kollegor som gör att det alltid är kul att komma in på kontoret.

Vad är den vanligaste missuppfattningen om ditt jobb?

– Att advokater jobbar väldigt mycket. Visst har vi perioder med lite högre arbetsbelastning och vi jobbar med klienter som kräver snabb och hög kvalitet på våra leveranser, men arbetsbelastningen går i vågor och vi hjälps åt i mitt team när det behövs.

Vad lockade dig till att börja jobba på AG?

– Jag ville arbeta på en advokatbyrå med bra arbetsklimat och fastighetsjuridik i olika former. Jag hade hört mycket gott om AG från två f.d. notariekollegor som jobbade här och skickade in en spontanansökan. Det blev fullträff!

Läs mer om oss på vår karriärsida >>

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!

Stort grattis till årets uppsatsstipendiat Emelie Constant!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2022-års stipendium tilldelas Emelie Constant med examensarbetet om ”Självkostnadsprincipen i kommersiella entreprenadavtal – kostnadsredovisning och ersättningsbestämningar i entreprenader som utförs på löpande räkning enligt AB 04 och ABT 06”.