Nyhetsrum

Ny Managing Partner på AG Advokat

Johan Rosén utses till Managing Partner på AG Advokat, med start från årsskiftet.

Johan har varit på AG Advokat sedan 1999 och inträdde som partner 2006.

”Jag känner stor ödmjukhet – men även energi och glädje – inför att ta över stafettpinnen som MP på AG Advokat efter Håkan Bjerle, som gjort ett enastående arbete. Vi har gjort en fantastisk tillväxtresa med en bibehållen marknadsposition, och erbjuder nu alla juridiska tjänster som hela fastighets- och byggbranschen efterfrågar. Vi har idag en starkare laguppställning än någonsin och en prioriterad uppgift för mig som MP kommer vara att tillsammans med byråns samtliga medarbetare ständigt vässa samspelet mellan lagdelarna. Att driva en riktigt framgångsrik advokatbyrå är utan tvekan en lagsport”, säger Johan Rosén.

Johan efterträder Håkan Bjerle, som har varit MP sedan 2005.

”Jag vill först och främst tacka byråns partners och medarbetare för deras förtroende i alla dessa år. Mycket har hänt sedan 2005 och det är med stolthet jag blickar tillbaka på allt det vi har åstadkommit. Utöver våra juristers spetskompetens tror jag att AG Advokats markanta framväxt till stor del beror på att vi grundligt förstår klientens affär och har en tydlig affärsmässig prägel i all rådgivning vi levererar. Det är dags att lämna över stafettpinnen, och det är med ett stort nöje som den går till Johan Rosén”, säger Håkan Bjerle. Håkan kommer att fortsätta i rollen som partner inom entreprenadavtal och fastighetsutveckling.

AG Advokat är årets advokatbyrå, med 85 medarbetare specialiserade inom bygg och fastighet.

Information

 

PDF
> Pressmeddelandet i PDF

Bild
> Högupplöst bild på Johan Rosén

Kontakt
Camilla Hedborg, Marknadsansvarig
[email protected]
+46 8 677 18 05

agadvokat.se

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!