Nyhetsrum

Johan Gadd ny delägare på AG Advokat

Johan Gadd gick den 1 januari in som ny delägare på AG Advokat. Johan är specialiserad på fastighetshetstransaktioner och M&A.

”Det är fantastiskt kul att Johan valt att ansluta sig till oss på AG. Han är en mycket erfaren och skicklig advokat. Vi har på bara två år lyckats skapa en stark närvaro på transaktionsmarknaden och med en så senior rekrytering som Johan förstärks vårt team betydligt.” kommenterar Johan Lindberg, ansvarig för AGs transaktionsverksamhet.

”Jag är väldigt glad över att få vara en del i AGs framgångsrika satsning på transaktioner. AG har ett unikt erbjudande som ledande inom entreprenadrätt, exploateringsfrågor och hyresrätt, vilket är grundstenar i komplexa transaktioner. I dagens mycket konkurrensutsatta marknad krävs spetskompetens i alla led för framgångsrika investeringar.” kommenterar Johan Gadd.

Johan kommer närmast från Falkenborn Advokatbyrå där han var delägare sedan byrån startades 2004. Dessförinnan arbetade han på Linklaters/Lagerlöf och Leman.  

Kontakt:

Johan Gadd, [email protected], +46 70-545 15 23
Johan Lindberg, [email protected], +46 70-363 44 11

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.