Nyhetsrum

Anders Skägg blir ny delägare på AG den 1 januari

 

Anders är 27 år och har arbetat som biträdande jurist på byrån i fem år. Det är en relativt rask karriär och Anders blir den yngste delägaren i byråns historia.

– ”Vi är väldigt glada över att kunna ge Anders möjlighet att bli delägare. Han är en mycket driven jurist med naturlig ledarförmåga och stort socialt engagemang internt på byrån.

Anders har en enorm arbetskapacitet med en särskild talang för avtalsskrivning i större entreprenadprojekt och han har tillsammans med mig varit involverad i flera av våra större klientuppdrag de senaste åren.

Det känns mycket bra att nu få Anders som delägarkollega och han kommer vara en viktig byggsten för AG:s framtida utveckling som specialiserad fullservicebyrå inom fastighet och entreprenad”, säger Håkan Bjerle, Managing Partner på AG.

 

Läs intervju med Anders i Realtid Karriär här.

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.