Nyhetsrum

Anders Skägg blir ny delägare på AG den 1 januari

 

Anders är 27 år och har arbetat som biträdande jurist på byrån i fem år. Det är en relativt rask karriär och Anders blir den yngste delägaren i byråns historia.

– ”Vi är väldigt glada över att kunna ge Anders möjlighet att bli delägare. Han är en mycket driven jurist med naturlig ledarförmåga och stort socialt engagemang internt på byrån.

Anders har en enorm arbetskapacitet med en särskild talang för avtalsskrivning i större entreprenadprojekt och han har tillsammans med mig varit involverad i flera av våra större klientuppdrag de senaste åren.

Det känns mycket bra att nu få Anders som delägarkollega och han kommer vara en viktig byggsten för AG:s framtida utveckling som specialiserad fullservicebyrå inom fastighet och entreprenad”, säger Håkan Bjerle, Managing Partner på AG.

 

Läs intervju med Anders i Realtid Karriär här.

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!