Nyhetsrum

AG Advokat tilldelas ”Stora Klientpriset” och Årets Advokatbyrå 2019 medelstor byrå

AG Advokat tilldelades i föregående vecka ”Stora Klientpriset” och utmärkelsen ”Årets Advokatbyrå 2019” i kategorin medelstor byrå. Utmärkelserna baseras på resultaten från analysföretaget Regis årliga branschstudie och tilldelas den advokatbyrå som har nöjdast klienter och storklienter.

Under prisceremonin på Haymarket by Scandic togs utmärkelserna emot av AG Advokats ordförande Johan Lindberg, COO Hanna Foss och marknadsansvarig Camilla Hedborg.

Håkan Bjerle, AG Advokats Managing Partner: ”Vi är givetvis mycket stolta över dessa utmärkelser. Vi har en uttalad ambition att alltid sätta klienten i första rummet, och det är hedrande att ta emot utmärkelserna som ett kvitto på att vi lever upp till den ambitionen. Vi månar om att vårt arbete och våra affärsrelationer präglas av en hög professionalism men med tonen av enkelhet. Byrån är dessutom i en utvecklingsfas, vi blickar mot framtiden och investerar energi i organisationen, hållbarhet och effektivisering, varför det är speciellt positivt att få ta emot dessa utmärkelser just nu.”

I Regis årliga branschstudie tar man fram ett ”Nöjd Klient Index”, som mäts utifrån 13 kriterier inklusive proaktivitet, affärsnytta, och kunskap om kundens verksamhet. Inom dessa kriterier rankas AG Advokat högt.

”Vår främsta styrka är givetvis våra medarbetare, som besitter gedigen branschkunskap och spetskompetens. Tillsammans erbjuder vi klienten skräddarsydd rådgivning genom hela affären, från tidiga skeden, genom byggnation, till transaktion eller uthyrning. Många av våra klienter har vi samarbetat med över lång tid vilket för oss givetvis är en av de bästa indikationerna på klientnöjdhet”, säger Håkan.

> Läs mer på Realtid.se

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.