Nyhetsrum

AG Advokat samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister inom fastighet och entreprenad

AG Advokat är under 2021 samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister inom fastighetsrätt och entreprenadrätt. Byrån kommer under året att erbjuda ett flertal seminarier till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar.

Sveriges Bolagsjurister är ett forum för sällskaplig samvaro i syfte att skapa möjlighet för medlemmarna att knyta personliga och professionella kontakter. Föreningen har de senaste åren fokuserat på att erbjuda mervärde för dess drygt 1 100 medlemmar i form av seminarier, mentorskapsprogram och andra event.

Under våren kommer AG Advokats Johan Wingmark och Maria Fahlcrantz att hålla varsitt seminarium inom entreprenadrättsområdet. Till hösten leder advokaterna Johan Gadd och Eric Ödling ett fastighetsrättsligt seminarium, och partnern Helena Bjälkemo, tillsammans med advokaten Kajsa Åkesson, kommer att föreläsa på temat kommersiell hyra.

Samtliga kurser erbjuds exklusivt till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar. AG Advokat var samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister även föregående år.

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med expertis inom fastighet och entreprenad. AG Advokats jurister har en omfattande branschkännedom och biträder regelbundet aktörer inom bygg och fastighet i frågor som uppkommer i deras verksamhet.

Besök deras hemsida för kurskalender >>

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!