Nyhetsrum

AG Advokat samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister inom entreprenad

AG Advokat är för tredje året i rad en samarbetspartner till Sveriges Bolagsjurister inom området entreprenadrätt. Byrån kommer under året att erbjuda ett flertal seminarier inom rättsområdet till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar.

Sveriges Bolagsjurister är ett forum för sällskaplig samvaro i syfte att skapa möjlighet för medlemmarna att knyta personliga och professionella kontakter. Föreningen har de senaste åren fokuserat på att erbjuda mervärde för dess drygt 1 100 medlemmar i form av seminarier, mentorskapsprogram och andra event.

I mars kommer AG Advokats Viktoria Edelman och Elin Schedin att hålla ett seminarium på temat ”Hantering av fördyringar i bygg- och anläggningsprojekt med anledning av oförutsedda händelser”. Till hösten leder advokaterna Håkan Bjerle och Anders Skägg ett seminarium om revideringen av standardavtalen AB 04 och ABT 06.

Samtliga kurser erbjuds exklusivt till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar, vid intresse vänligen besök Sveriges Bolagsjuristers kurskalender.

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.