Nyhetsrum

AG Advokat samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister inom entreprenad

AG Advokat är för tredje året i rad en samarbetspartner till Sveriges Bolagsjurister inom området entreprenadrätt. Byrån kommer under året att erbjuda ett flertal seminarier inom rättsområdet till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar.

Sveriges Bolagsjurister är ett forum för sällskaplig samvaro i syfte att skapa möjlighet för medlemmarna att knyta personliga och professionella kontakter. Föreningen har de senaste åren fokuserat på att erbjuda mervärde för dess drygt 1 100 medlemmar i form av seminarier, mentorskapsprogram och andra event.

I mars kommer AG Advokats Viktoria Edelman och Elin Schedin att hålla ett seminarium på temat ”Hantering av fördyringar i bygg- och anläggningsprojekt med anledning av oförutsedda händelser”. Till hösten leder advokaterna Håkan Bjerle och Anders Skägg ett seminarium om revideringen av standardavtalen AB 04 och ABT 06.

Samtliga kurser erbjuds exklusivt till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar, vid intresse vänligen besök Sveriges Bolagsjuristers kurskalender.

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!