Nyhetsrum

AG Advokat exklusiv samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister Sthlm inom fastighet och entreprenad

AG Advokat är under 2020 exklusiv samarbetspartner med Sveriges Bolagsjurister i Stockholm inom fastighets- och entreprenadrätt.

Byrån kommer under året att erbjuda ett flertal seminarier till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar.

Sveriges Bolagsjurister är ett forum för sällskaplig samvaro i syfte att skapa möjlighet för medlemmarna att knyta personliga och professionella kontakter. Föreningen har de senaste åren fokuserat på att erbjuda mervärde för dess drygt 1 300 medlemmar i form av seminarier, mentorskapsprogram och andra event.

AG Advokat kommer genom advokaten Christian Hybbinette och biträdande juristen Fredrik Sandström, tillsammans med professor Christina Ramberg, att arrangera ett webb-baserat rollspel i grupp där spelarna företräder en beställare i samband med en upphandling enligt standardavtalet ABA 99.

Advokaterna Viktoria Edelman och Elin Schedin kommer att hålla i ett entreprenadrättsligt seminarium, och advokaterna Johan Lindberg och Måns Derk kommer att leda ett fastighetsrättsligt seminarium.

Samtliga kurser erbjuds exklusivt till Sveriges Bolagsjuristers medlemmar.

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med expertis inom fastighet och entreprenad. AG Advokats jurister har en omfattande branschkännedom och biträder regelbundet aktörer inom bygg, fastighet och industri i frågor som uppkommer i deras verksamhet.

Kontakt: Camilla Hedborg, marknadsansvarig, [email protected]

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.