Nyhetsrum

AG Advokat biträder Electrolux vid utbyggnad av huvudkontor på Kungsholmen

Fastighetsaktiebolaget Gångaren 13, ett helägt bolag i Electroluxkoncernen, har tecknat avtal med Skanska om att bygga ut företagets huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Avtalet är värt cirka 500 miljoner kronor. Byggstart är planerad till första kvartalet 2022 och kontoret förväntas stå färdigt under sommaren 2024.

AG Advokat har biträtt Electrolux med förhandling och framtagande av entreprenadavtal samt strukturering inför kommande bostadsproduktion. Håkan Bjerle har varit ansvarig partner i ärendet. I AG Advokats team ingick även Johan Lindberg, Måns Derk, Jenny Gustafsson och Hanna Svensson.

Läs mer på fastighetssverige.se >>

AG Advokat är legala rådgivare till Racehall som bygger Sveriges största inomhusgokartbana.

Från och med hösten 2024 öppnar Sveriges särklass största inhomhusgokartbana i Botkyrka. Gokartbanan blir cirka 7 500 m² stor, 1000 meter lång och rymmer över 30 gokartbilar samtidigt. AG Advokat, med team bestående av Ola Ihse och Lilian Vo, har varit Racehalls legala rådgivare i projektet och hjälpt till med upprättandet av ett totalentreprenadavtal med RO-gruppen för anläggningens uppförande.