Nyhetsrum

AG-dagen 2019

Igår var det återigen dags för AG-dagen 2019 – en eftermiddag på Hilton Slussen med nätverkande, seminarier från AGs medarbetare och paneldiskussion.

Från AG Advokat talade Viktoria Edelman och Olga Gärd om det gemensamma ansvaret för byggarbetsmiljön, Johan Lindberg och Elin Schedin om Forward Purchase/Forward Funding, Johan Wingmark och Isak Willborg om entreprenörens felansvar, Ola Ihse och Jaana Nilsson om hantering av obeståndssituationer i pågående projekt, Johan Gadd om Triple Net hyresavtal och P-G Jönsson och Maria Fahlcrantz om hur man driver en entreprenadtvist med framgång.

Elektrifieringstrenden, mobilitet och stadsutveckling var några av de områden som berördes under paneldiskussionen på temat  ”utveckling av hållbara boende- och livsmiljöer”. Anders Carlén modererade och expertpanelen bestod av Per Ankersjö, Linda Rosén, Mia Häggström, Robin Rushdi Al-Sálehi och Lisa Elfström.

Stort tack till alla som deltog!

 

 

Pop up Almedalen 2021

I år kör AG Advokat Pop up Almedalen 2021. AG Advokats Johan Gadd, Johan Lindberg, Anders Malm, Anders Skägg och Måns Derk packar ihop arbetet i Stockholm för att i Almedalsveckans ära vara verksamma från Visby 6-7 juli.