Välkommen till AG Advokat

Fastighet | Entreprenad

Expertis

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn. Vi ger våra klienter heltäckande, branschspecifik rådgivning. Byråns klienter speglar vår breda expertis och inkluderar noterade och onoterade fastighetsbolag, liksom entreprenad- och installationsbolag samt konsulter. Vi har därutöver klienter som verkar inom andra branscher, såsom gruv- och skogsindustri, försäkringsbolag, banker, private equity och stora institutionella ägare.

Seminarier och kurser

Seminarium – 20 jun 2023

Bygg- och Fastighetsfrukost med AG Advokat

På årets första Byggfrukost tittar advokaterna Jenny Pilwind och Jaana Nilsson närmare på i vilka situationer entreprenören har rätt till tidsförlängning. Nu finns återigen chans att delta på plats hos oss, vi bjuder på frukost! Välkommen med din anmälan.

Grupp-, företagskurser och skräddarsydda kurser

För grupper och/eller företag erbjuder vi grundläggande, specialinriktade eller skräddarsydda kurser inom entreprenad och fastighet. Information och kontaktuppgifter finns under området Utbildning.

Expertkommentarer

I vårt Nyhetsrum kan du ta del av publikationer skrivna av AG Advokats juridiska experter, den senaste på ämnet ”Onormalt låga anbud – en praxisinventering” för Blendow Lexnova.

Gör karriär hos oss

Hos oss på AG Advokat kommer du att finna en trevlig och prestigelös arbetsplats där du har alla möjligheter att, tillsammans med ytterst kompetenta kollegor, utvecklas till en ledande och bred specialist.