Nyhetsrum

Helena Bjälkemo ny partner på AG Advokat

AG Advokat stärker sin expertis inom kommersiell hyra genom rekryteringen av Helena Bjälkemo som ny partner vid byrån.

Helena Bjälkemo har tillträtt den 1 september 2020 som partner på AG Advokat. Närmast kommer hon från tjänsten som chefsjurist på Tenant & Partner och har dessförinnan flerårig erfarenhet från Cederquist respektive Linklaters.

”Det är kul att bygga byrå. Helena är en toppkraft inom kommersiell hyra och hennes spetskompetens är ett starkt tillskott till byråns övriga erbjudande mot fastighetsmarknaden. Dessutom välkomnar vi Helenas ledarperspektiv för den vidare utvecklingen av AG Advokat. Gott att ha ytterligare en mycket kapabel kollega ombord”, säger AG Advokats styrelseordförande Johan Lindberg.

Vid sidan om juridiken och familjen är det elitlöpning och swimrun som gäller för Helena Bjälkemo. Under SM i löpning 2020 kom hon på 18:e plats på 10 000 meter.

”Träningen höjer min stresströskel och ökar min förmåga både som jurist och förälder”, säger Helena Bjälkemo. ”Jag kom väl rustad för en rivstart på byrån och är redan igång i klientuppdrag tillsammans med mina nya kollegor. Jag har hittat min plats. Den är på AG Advokat.”

AG Advokat är årets advokatbyrå och har 85 medarbetare specialiserade inom bygg och fastighet.

Information

 

PDF
> Pressmeddelandet i PDF

Bild
> Högupplöst bild på Helena Bjälkemo

Kontakt
Camilla Hedborg, Marknadsansvarig
[email protected]
+46 8 677 18 05

agadvokat.se

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.