Nyhetsrum

Fastighetsbranschens advokatbyrå

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå nischad mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn. AG Advokats affärsidé är att genom hög grad av specialisering mot utvalda sektorer erbjuda juridisk spetskompetens med djup branschkännedom. Detta ger starka och kapabla team med direkt och relevant rådgivning. Komplexa sammanhang blir enklare att förstå. AG Advokat är landets största nischbyrå och lämnar genom sin bredd och spets i dessa segment ett unikt erbjudande. AG Advokat utsågs av Regi till Årets advokatbyrå 2019 (medelstora byråer) samt till vinnare av Stora Klientpriset.

Läs om fastighetsbranschens advokatbyrå i Advokatbladet >>

Vem vinner glassfajten?

Vad jobbar du egentligen med fick jag nyligen som fråga från mitt gudbarn som är sex år. Det är inte ovanligt att jag på möten med klienter ber klienten förklara vad som står i de tekniska handlingarna som om jag vore sex år gammal. Läs den senaste juristkrönikan, skriven av Maria Fahlcrantz.

Jakten på det Perfekta Avtalet

Alla nördiga avtalsskrivare drömmer i hemlighet om att skriva det Perfekta Avtalet. Definitioner ska vara stringenta, korshänvisningar korrekta (och uppdaterade, gubevars!) och rubriker spegla innehållet på ett intresseväckande sätt. Läs Anna Almroths krönika i Byggvärlden.