Nyhetsrum

Anders Malm ny partner på AG Advokat

AG Advokat stärker sin expertis inom finansiering och aktiemarknadsrätt genom rekryteringen av Anders Malm som ny partner vid byrån.

Anders Malm har tillträtt som partner på AG Advokat. Malm har en svensk och internationell bakgrund inom bank och finans samt corporate finance, bland annat som partner på Linklaters.

”Rekryteringen är ett styrkebesked. Anders Malm är en multikompetent rådgivare och en av landets skickligaste advokater inom finansiering och corporate finance. Ett mycket välkommet tillskott till vårt transaktionsteam”, säger AG Advokats styrelseordförande Johan Lindberg.

Närmast kommer Anders Malm från Harvest Advokatbyrå och med honom har även den biträdande juristen Emily Dahlqvist anslutit till AG Advokat.

”Transaktionsjuridiken har alltid legat mig varmt om hjärtat. Man är medskapare i processer där uppdragsgivaren vill åstadkomma något nytt. Här på AG Advokat ser jag också fram emot entreprenörskapet i byråns vidare utveckling”, förklarar Anders Malm.

●●●

AG Advokat är en advokatbyrå med 80 medarbetare specialiserade på fastighetsmarknaden och entreprenadsektorn med angränsande marknader.

INFORMATION

 

Bild

Högupplöst bild på Anders Malm >>

PDF

Pressmeddelande i PDF >>

Kontakt

Camilla Hedborg, Marknadsansvarig

[email protected]

+46 8 677 18 05

agadvokat.se

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!