Nyhetsrum

AG ADVOKAT VÄLKOMNAR JAANA NILSSON SOM NY PARTNER

Advokat Jaana Nilsson inträdde den 1 januari 2023 som partner i AG Advokat, och stärker därmed byråns verksamhet inom entreprenad och tvist.

 

Det är med stor glädje vi välkomnar Jaana som partner. Jaana är mångårig medarbetare på AG Advokat och utgör en viktig kugge i byråns öppna och prestigelösa företagskultur. Vi är också helt trygga i att Jaana är en mycket skicklig advokat som har den spetskompetens som kännetecknar AG Advokats verksamhet, säger Managing Partner Johan Rosén, AG Advokat.

 

Jaana har en specialinriktning mot tvistelösning, men hon anlitas även som rådgivare i entreprenad- och anläggningsprojekt inklusive försäkringsfrågor. Jaana anslöt till byrån från Svea hovrätt 2014 efter att ha genomfört delar av domarutbildningen. 

 

”AG:s långa engagemang för fastighets- och entreprenadbranschen är stort och genomsyrar hela verksamheten. Det är fantastiskt roligt att vara en del av det och att bistå med den spetskompetensen till våra klienter. Steget till partner känns otroligt spännande, jag ser fram emot att tillsammans med mina kompetenta och skickliga kollegor i tvistegruppen fortsätta utveckla byråns erbjudande inom tvister”, säger Jaana Nilsson. 

Ny Managing Partner på AG Advokat

Idag fredagen den 16 februari blir Johan Wingmark AG Advokats nya Managing Partner. Johan Wingmark har varit på AG Advokat sedan 2007 och inträdde som partner 2013. Johan Wingmark tar över efter Johan Rosén som har varit MP sedan 2021. Johan Rosén kommer att fortsätta rollen som partner inom entreprenad.