Nyhetsrum

AG Advokat rekryterar Hanna Foss som COO

AG Advokat har rekryterat Hanna Foss som COO (Chief Operating Officer) med ansvar för advokatbyråns operativa arbete.

Hanna kommer närmst från Landahl Advokatbyrå där hon har haft en liknande tjänst. Med hennes tidigare erfarenhet på advokatbyrå och före det många år på Nasdaq som Senior Business Controller kommer Hanna i denna roll att bidra till AG Advokats fortsatta utvecklingsresa.

”Vi ser fram emot att få hälsa Hanna välkommen. Hon blir ett värdefullt tillskott i arbetet med att lyfta hela AG till en ännu högre nivå,” säger AG Advokats Managing Partner Håkan Bjerle.

”Genom sin djupa branschkunskap, engagerade medarbetare och starka kunderbjudande är AG Advokat väl positionerade i en bransch som är under stor förändring. Jag är mycket glad att få anta denna roll och ser mycket fram emot att tillsammans med ett fantastiskt team fortsätta driva byråns utveckling framåt,” säger Hanna.

Hanna börjar på AG Advokat i slutet av augusti.

> Läs pressutskick

Stort grattis till årets uppsatssipendiat Isa Movitz!

AG Advokat ger årligen ut ett stipendium om 50 000 svenska kronor till den juriststudent som skrivit det bästa examensarbetet inom en frågeställning med praktisk relevans på kommersiell nivå för fastighetsbranschen eller entreprenadsektorn. 2023-års stipendium tilldelas Isa Movitz!